FacebookTwitterПідписатися на RSS

Тиждень доброчесності

«Доброчесність у повсякденному житті»

Що таке академічна доброчесність? Що означає доброчесна поведінка в школі? Розглядаючи різні ситуації, учні 7-А класу (класний керівник – Ю.В. Михайлів) обговорювали шляхи прийняття правильного вибору на користь доброчесності. Розглядали порушення академічної доброчесності. Грали в інтерактивну гру «Я тобі-ти мені» та складали піраміду доброчесності на щодень. Адже доброчесність має бути тут і зараз. Змінюючи себе - змінюємо світ!

Учні 6-А класу на годині спілкування в рамках Тижня доброчесності з класним керівником Кручок К.І. актуалізували та узагальнили відомі їм поняття, які характеризують академічну доброчесність. А також у хмарі слів визначали , що є ознакою доброчесності, а що, навпаки, протиставляється їй.

/Files/photogallery/1288/MyCollaцфйіges.jpg

В рамках Тижня доброчесності учні 7-Б класу (класний керівник –Потерейко І.М.) провели урок доброчесності, на якому обговорили що таке корупція та як розрізнити її від вдячності. Навели приклади корупції. Висновок: корупція нищить наше суспільство. Бути доброчесним - це супер!

/Files/photogallery/1288/MyCollуууцццages.jpg

Сьогодні учні 2-А класу ( класний керівник Денисюк І. А.) на уроці «Що таке доброчесність?», сформували уявлення про доброчесність, її основні принципи, цінності та важливість. Діти переглядали навчальне відео, розглянули та обговорили кейси з академічної доброчесності, взяли участь у грі на визначення видів порушень академічної доброчесності, створили сердечка з побажаннями і подарували один одному…

/Files/photogallery/1288/MyCollaeeeeewwges.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 2

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.