FacebookTwitterПідписатися на RSS

День цивільного захисту

Сьогодні у ліцеї відбувався День цивільного захисту. З цієї нагоди проведено низку заходів: мінна небезпека; Виявлення підозрілого предмета та наслідки необережного поводження з вибухонебезпечними предметами; виставка малюнків; перша домедична допомога при ранах та травмах; Квіз"Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій" між учнями 9-х і 11-го класу; практикум "Психологічна допомога при надзвичайних ситуаціях "(Кручок К.І.); Мультимедійна презентація" Особливості поведінки людини при надзвичайних ситуаціях ". Учні 10-11-х класів були учасниками комбінованої естафети " Надання першої допомоги під час травмування та винесення потерпілих "Евакуація з приміщення ліцею під час пожежі та практичні заняття з представником ВЗНС УЗНС та ЦЗ по Львівській МТГ щодо користування вогнегасником.

Дякуємо головному інспектору ВЗНС УЗНС та ЦЗ по Львівській МТГ ГУ ДСНС України у Львівській області старшому лейтенанту служби ЦЗ Кондратюкові Максиму Олеговичу за цікаву розповідь і практичні навики!

/Files/photogallery/1271/MyCollages (2ціфу).jpg /Files/photogallery/1271/MyCollages (оргд5).jpg /Files/photogallery/1271/MyCollages (пенр3).jpg /Files/photogallery/1271/MyCollagesипрн.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 26

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.